DISPONIBILITATE IN TIMP REAL

PRETURI ACCESIBILE

CELE MAI MULTE HOTELURI

OFERTE EARLY BOOKING

Cele mai bune tarife pentru vacante de neuitat!
Planifica din timp si rezerva-ti acum sejurul pentru 2024 cu reduceri de pana la 50%!

Early Booking cu avionul

Vacante Early Booking in destinatiile favorite

Un sejur early booking vine „la pachet” cu nenumarate avantaje, unele mai evidente decat altele. In primul rand, preturile acestor vacante sunt absolut imbatabile – iata doar cateva exemple: Antalya, de la putin peste 300 de euro per adult; Creta, de la putin peste 200 de euro per adult; Tenerife, de la putin peste 600 de euro per adult; Thailanda, de la putin peste 900 de euro per adult! Asadar, vei reusi sa faci economii semnificative si, de ce nu, vei putea folosi respectivele sume chiar la destinatie, pentru obiective turistice, experiente unice si suvenire pentru cei de acasa.

In al doilea rand, ofertele early booking sunt, in mod logic, mult mai numeroase decat cele rezervate „pe ultima suta de metri” (celebrele last minute), ceea ce inseamna, practic, ca poti pune degetul oriunde pe harta si vei gasi cel putin o vacanta in respectivul loc, prin BJR! Nu in ultimul rand, o astfel de optiune iti ofera linistea si garantia ca ti-ai ales si achizitionat deja concediul din acest an, iar vestea si mai buna este ca acesta... se apropie cu fiecare zi care trece! Prin urmare, nu lasa o asemenea oportunitate sa treaca pe langa tine si securizeaza-ti concediul in cele mai avantajoase conditii, din toate punctele de vedere.

Fie ca alegi variante clasice, precum Antalya, Zakynthos ori Dubai, sau decizi sa explorezi destinatii ca insula Ischia, Sri Lanka sau Lido di Jessolo, un early booking prin BJR Vacante reprezinta cea mai buna alegere pentru tine, familia si prietenii tai – hai cu noi!

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp