Ztl Hotel Shenzhen din Shenzhen

57 YONGXIN STREET, JIEFANG ROAD, LUOHU DISTRICT

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ztl Hotel Shenzhen.

Detalii cazare

Situat în District Luohu, ZTL Hotel Shenzhen este un loc perfect de plecare pentru a explora Shenzhen. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. La locul de cazare profitați de 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie. Camerele de oaspeți confortabile asigură un bun somn nocturn, iar unele camere oferă televizor ecran plat, produse curăţare, rack pentru haine, aşternuturi, vestiar. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ centru de fitness. Comoditatea și confortul fac din ZTL Hotel Shenzhen alegerea perfectă pentru sejurul dumneavoastră în Shenzhen.

Nume cazare de la furnizor: Ztl Hotel Shenzhen 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Shenzhen?

1. Hong Kong Intl (Hong Kong, China)

31 km

2. Shenzhen (Shenzhen, China)

32 km

3. International (Macau, Macao -Sar Of China-)

70 km

4. Huizhou (Huizhou, China)

74 km

5. Zhuhai Airport (Zhuhai, China)

96 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !