Zuri By Fassbind din Zurich

Heinrichstrasse, 254

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Zuri By Fassbind.

Detalii cazare

Situată la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Principalele zone de distracție se află în apropiere de hotel. Proprietatea oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 11. 0 kilometru(i). Reşedinţa cuprinde un total de 168 camere confortabile. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, acest hotel a fost renovat integral în anul 2017. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Züri By Fassbind. Züri By Fassbind este loial practicilor durabile ecologice. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Zuri By Fassbind 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zurich?

1. Zurich Airport (Zurich, Elvetia)

7 km

2. Mulhouse (Basel - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

77 km

3. Saint Gallen-Altenrhein (Altenrhein, Elvetia)

77 km

4. Basel (Mulhouse - Freiburg) Euroairport (Basel Mulhouse, Franta)

77 km

5. Friedrichshafen (Friedrichshafen, Germania)

80 km

6. Airport (Hohenems, Austria)

88 km

7. Belp (Berna, Elvetia)

93 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !