Zleep Ishoj din Copenhaga

Ishøj Store Torv 20, 6th

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Zleep Ishoj.

Detalii cazare

Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la doar câțiva pași de hotel. Cea mai apropiată plajă se află la 3000 kilometru(i) de proprietate. Clienții vor găsi aeroportul la 20000 kilometru(i). Proprietatea este la 3000 kilometru(i) de port. Zleep Ishoj dispune de un total de 42 unităţi de cazare. Zleep Ishoj a fost complet recondiţionat în anul 2005. În plus, în unitate de cazare este disponibil accesul Wi-Fi. Vizitatorii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Zleep Ishoj. Zleep Ishoj dispune de spaţii comune care asigură accesul cu scaune cu rotile. Facilităţi de parcare sunt puse la dispoziţia oaspeţilor.  Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Zleep Ishoj 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Copenhaga?

1. Roskilde (Copenhaga, Danemarca)

14 km

2. Kastrup (Copenhaga, Danemarca)

18 km

3. Malmo (Malmo, Suedia)

63 km

4. Angelholm Airport (Angelholm/Helsingborg, Suedia)

80 km

Care sunt conditiile de intrare in Danemarca?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !