Zhejiang Xizi Hotel din Hangzhou

37 Nanshan Road, Hangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Zhejiang Xizi Hotel.

Detalii cazare

Situat ideal în zona District şi zonă pitorească Lacul de Vest, Zhejiang Xizi Hotel vă promite o vizită minunată și relaxantă. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. La locul de cazare profitați de 24-ore room service, WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică. Fiecare cameră de oaspeți este mobilată elegant și dotată cu echipamente practice. Delectați-vă cu facilitățile de recreere ale acestui loc de cazare cum ar fi trasee de drumeţie, centru de fitness, piscină interioară, terenuri tenis, grădină. Atmosfera primitoare și serviciile excelente sunt ceea ce veți regăsi pe parcursul sejurului dumneavoastră la Zhejiang Xizi Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Zhejiang Xizi Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hangzhou?

1. Hangzhou (Hangzhou, China)

26 km

2. Yiwu (Yiwu, China)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp