Zarha Mountain Resort din Surmene

SÜRMENE ORTA MAHALLE ZARHA DAĞI MEVKII

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Zarha Mountain Resort.

Detalii cazare

Acest hotel încântător, perfect ca destinație de familie, este situat în Trabzon. Poziționată la 6. 0 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Cea mai apropiată plajă se află la 6. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 40. 0 kilometru(i). Un total de 68 camere sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Zarha Mountain Resort include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Recepţia este deschisă pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullToți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de parcare. Această unitate de cazare oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca clienţii să se poată revigora fizic şi psihic. null Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor celor care stau în această unitate de cazare. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Zarha Mountain Resort 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Ce poti vizita si face in statiunea Surmene 2024?

Obiective turistice Surmene

Regiunea Interiorul Turciei

Moscheea Kocatepe

Templul lui Augustus si a Romei

Regiunea Istanbul si imprejurimi

Tur Panoramic Istanbul

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Surmene?

1. Trabzon (Trabzon, Turcia)

32 km

Care sunt conditiile de intrare in Turcia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp