Yti Garden Hotel din Melbourne

378 Little Bourke Street, 378

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Yti Garden Hotel.

Detalii cazare

City Garden Hotel cu cele 3.5 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Melbourne. Atât călători de afaceri cum și turiști se pot bucura de facilitățile și serviciile acestui hotel. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out, depozitare bagaje. Televizor ecran plat, aşternuturi, oglindă, prosoape, acces internet (wireless) pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Pentru a spori gradul de satisfacție a oaspeților, hotelul oferă facilități de recreere cum ar fi grădină. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Melbourne, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: City Garden Hotel.

Nume cazare de la furnizor: Yti Garden Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Melbourne?

1. Essendon (Melbourne, Australia)

11 km

2. Tullamarine (Melbourne, Australia)

18 km

3. Moorabbin (Moorabbin, Australia)

21 km

4. Avalon (Melbourne, Australia)

48 km

5. Geelong (Geelong, Australia)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

in MARTIE continua reducerile pana la 50%