Yorozuya Ryokan din Nagano

3137 Hirao, Yamanouchi-machi, Shimotakai-gun

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Yorozuya Ryokan.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Nagano, Yorozuya Ryokan vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Acest loc de cazare oferă o gamă largă de facilităţi pentru a face din sejurul dvs. o experienţă plăcută. La hotel puteți găsi depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, coffee shop, lift. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, aer condiţionat, încălzire, birou, balcon/terasă. Accesul la saună, baie termală, spa, masaj, tenis de masă hotelului va mări satisfacția sejurului dvs. Indiferent de motivele vizitei dvs. în Nagano, Yorozuya Ryokan vă va face să vă simțiți acasă.

Nume cazare de la furnizor: Yorozuya Ryokan 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Nagano?

1. Matsumoto (Matsumoto, Japonia)

77 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp