Xima Aparts din San Carlos De Bariloche

san martin 440

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Xima Aparts.

Detalii cazare

Cuibărită la 200 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor aprecia învecinarea proprietății cu principalele zone de distracție. Unitatea de cazare se află la 17000 kilometru(i) de pârtii. La 50 metri, vizitatorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Apartamentul se află la 300 metri de cea mai apropiată plajă. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 13000 kilometru(i). Cu un număr redus de doar 3 unităţi de cazare, această proprietate este foarte convenabilă pentru un sejur liniştit. Xima Aparts a fost construit în anul 2018. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Recepţia este deschisă 24/7. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Xima Aparts furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Această proprietate promovează o politică durabilă.

Nume cazare de la furnizor: Xima Aparts 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Carlos De Bariloche?

1. Bariloche Intl (San Carlos De Bariloche, Argentina)

12 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică