Xelena Hotel&Suites din El Calafate

TripAdvisor, nota 4.0

Rene Favaloro 3548, El Calafate

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Xelena Hotel&Suites.

Detalii cazare

Situată la 2000 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3100 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare se află la 20000 kilometru(i) de pârtii. Cele mai apropiate mijloace de transport public se află la 2000 kilometru(i) de hotel. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 23200 kilometru(i). Numărul total de unități de cazare este de 70. Oaspeţii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Recepţia este deschisă 24/7. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Xelena Hotel & Suites. nullParcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Totodată, acest hotel a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Oaspeţii se pot destinde şi îşi pot reîncărca bateriile la facilităţile de întreţinere şi relaxare ale reşedinţei. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Unele dintre aceste servicii ale Xelena Hotel & Suites pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Xelena Hotel&Suites 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de El Calafate?

1. Lago Argentino (Lago Argentino, Argentina)

4 km

Care sunt conditiile de intrare in Argentina?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !