Wyndham Panama City Beach din Panama City

FRONT BEACH RD., 14700

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wyndham Panama City Beach.

Detalii cazare

Situat la 2 metri de centrul orașului, resortul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 5 kilometru(i) de resort. La 27 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Resort se bucură de o poziție pe malul mării. Un total de 267 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această unitate de cazare a fost complet recondiţionată în anul 2010. Unitatea de cazare oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Club Wyndham Panama City Beach - Extra Holidays oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. nullExistă o parcare la Club Wyndham Panama City Beach - Extra Holidays. Acestei proprietăţi i-a fost acordată certificarea . Opţiunile de divertisment ale acestei unităţi de cazare au fost gândite pentru a fi pe placul tuturor tipurilor de călători. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Club Wyndham Panama City Beach 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Panama City?

1. Nw Florida Beaches Int (Panama City, Statele Unite ale Americii / SUA)

14 km

2. Destin (Destin, Statele Unite ale Americii / SUA)

62 km

3. Fort Walton Beach (Valparaiso, Statele Unite ale Americii / SUA)

73 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !