Wyndham Ocean Blvd. din Myrtle Beach

SOUTH OCEAN BOULEVARD, 410

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wyndham Ocean Blvd..

Detalii cazare

Poziționat la 2 metri de centrul orașului, resortul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 2 kilometru(i) de proprietate. Legăturile de transport public sunt la doar câțiva pași distanță. Resortul se află la 2 metri de cea mai apropiată plajă. Proprietatea dispune de un total de 650 dormitoare. Această unitate de cazare a fost recondiţionată integral în anul 2006. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Wyndham Ocean Blvd. oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Wyndham Ocean Blvd. . Această proprietate este loială practicilor ecologice. Clienţii se vor simţi minunat întrucât vor putea folosi facilităţile sportive şi vor putea profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite la Wyndham Ocean Blvd. . Vizitatorii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Clienţii se vor bucura de o şedere plăcută în această proprietate care oferă o gamă uriaşă de facilităţi de divertisment. În caz de nevoie, cei care stau în această unitate de cazare pot profita de serviciile de întreţinere şi relaxare. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Club Wyndham Ocean Boulevard 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Myrtle Beach?

1. Myrtle Afb (Myrtle Beach, Statele Unite ale Americii / SUA)

27 km

2. Georgetown (Georgetown, Statele Unite ale Americii / SUA)

81 km

3. New Hanover (Wilmington, Statele Unite ale Americii / SUA)

85 km

4. Andrews (Andrews, Statele Unite ale Americii / SUA)

88 km

5. Lumberton (Lumberton, Statele Unite ale Americii / SUA)

94 km

6. Dillon (Dillon, Statele Unite ale Americii / SUA)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !