Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs din Orlando

HOTEL PLAZA BOULEVARD, 1850

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs.

Detalii cazare

Gândit special pentru familii, acest hotel fermecător se află în Lake Buena Vista. Poziționat la 804 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 1. 6 kilometru(i) de proprietate. Există stații de transport în comun la doar câțiva pași. Oaspeții vor găsi aeroportul la 27. 3 kilometru(i). Această proprietate oferă un total de 232 camere. Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs a fost complet renovat în anul 2015. Cei care stau la acest hotel pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs. Întreaga unitate de cazare este accesibilă cu scaune cu rotile și dispune de 8 cameră de oaspeți recomandată persoanelor cu dizabilităţi. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs promovează o politică durabilă. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Această unitate de cazare se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Oferta variată de divertisment oferită la Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs asigură faptul că oaspeţii săi se vor bucura din plin de şedere. Unele dintre aceste servicii ale Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Wyndham Lake Buena Vista Disney Springs 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Orlando?

1. Kissimmee Mnpl (Kissimmee, Statele Unite ale Americii / SUA)

11 km

2. Orlando Intl (Orlando, Statele Unite ale Americii / SUA)

20 km

3. Herndon (Orlando, Statele Unite ale Americii / SUA)

26 km

4. Gilbert Fld (Winter Haven, Statele Unite ale Americii / SUA)

42 km

5. Orlando Sanford Intl (Orlando, Statele Unite ale Americii / SUA)

51 km

6. Leesburg (Leesburg, Statele Unite ale Americii / SUA)

53 km

7. Bartow (Bartow, Statele Unite ale Americii / SUA)

53 km

8. Lakeland Mnpl (Lakeland, Statele Unite ale Americii / SUA)

64 km

9. Space Center (Titusville, Statele Unite ale Americii / SUA)

71 km

10. Merritt Island (Cocoa, Statele Unite ale Americii / SUA)

80 km

11. Melbourne Intl (Melbourne, Statele Unite ale Americii / SUA)

91 km

12. Regional (Daytona Beach, Statele Unite ale Americii / SUA)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp