Wyndham Grand Plaza Royale Hangzhou din Hangzhou

No 555 Fengqi Road, Hangzhou

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wyndham Grand Plaza Royale Hangzhou.

Detalii cazare

Wyndham Grand Plaza Royale Hangzhou este perfect amplasat și pentru afaceri, cum și pentru odihnă dacă vizitați orașul Hangzhou. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, servicii taxi, xerox, imprimantă. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi vestiar, dulap, prosoape, covoare, rack pentru haine. Atmosfera pacifică a hotelului se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care sunt centru de fitness, saună, piscină interioară, piscină (copii). Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Hangzhou, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Wyndham Grand Plaza Royale Hangzhou.

Nume cazare de la furnizor: Wyndham Grand Plaza Royale Hangzhou 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hangzhou?

1. Hangzhou (Hangzhou, China)

26 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică