Wyndham Garden Fort Myers Beach din Fort Myers

ESTERO BLVD, 6890

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wyndham Garden Fort Myers Beach.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este localizat în Fort Myers Beach. Cea mai apropiată plajă este chiar lângă proprietate. Wyndham Garden Fort Myers Beach dispune de un total de 103 dormitoare. Această unitate de cazare a fost ultima oară renovată în anul 2002. Wyndham Garden Fort Myers Beach oferă în incinta sa conexiune Wi-Fi la internet. Cei care stau în această clădire pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Paturile suplimentare nu sunt disponibile la Wyndham Garden Fort Myers Beach. Având grijă de nevoile speciale ale oaspeţilor, această unitate de cazare dispune de o serie de dormitoare accesibile cu scaune cu rotile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Această proprietate promovează o politică durabilă. Hotelul dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. Cei care stau în această clădire se vor simţi minunat întrucât vor putea folosi facilităţile sportive şi vor putea profita de activităţile de petrecere a timpului liber oferite la Wyndham Garden Fort Myers Beach. O gamă largă de opţiuni de divertisment de primă clasă sunt puse la dispoziţia oaspeţilor la Wyndham Garden Fort Myers Beach pentru confortul acestora. Wyndham Garden Fort Myers Beach poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Wyndham Garden Fort Myers Beach 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Fort Myers?

1. Sw Florida (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

18 km

2. Page Field (Fort Myers, Statele Unite ale Americii / SUA)

19 km

3. Naples (Naples, Statele Unite ale Americii / SUA)

31 km

4. Marco Island (Marco Island, Statele Unite ale Americii / SUA)

51 km

5. Charlotte C (Punta Gorda, Statele Unite ale Americii / SUA)

56 km

6. Venice (Venice, Statele Unite ale Americii / SUA)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp