Westin Zagreb din Zagreb

Krsnjavoga, 1

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Westin Zagreb.

Detalii cazare

Acest hotel sofisticat se află în Zagreb. Poziționată la 900 metri de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Hotelul se află la 22. 0 kilometru(i) de pârtii. Călătorii vor găsi numeroase stații de transport public la o distanță de 1. 7 kilometru(i). Călătorii vor găsi aeroportul la 900 metri. Unitatea de cazare este la 7. 1 kilometru(i) de port. Un total de 349 camere de oaspeți sunt disponibile pentru confortul acestora. Această proprietate a fost recondiţionată în anul 2005. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Recepţia oferă servicii 24 de ore. La Westin Zagreb spaţiile comune dispun de acces pentru scaunele cu rotile. Parcarea poate fi utilă celor care sosesc cu maşina. Cei care caută pace şi linişte vor găsi opţiunea perfectă de cazare la Westin Zagreb, care oferă variate posibilităţi de întreţinere şi relaxare. Vizitatorii pot profita de serviciul de catering oferit de proprietate. Oricine poate profita de serviciile şi facilităţile de conferinţă oferite pentru a celebra orice tip de eveniment. Clienţii vor putea să guste o gamă variată de specialităţi culinare atrăgătoare, care vin în întâmpinarea nevoilor fiecărui tip de călător. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Westin Zagreb 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zagreb?

1. Pleso (Zagreb, Croatia)

11 km

2. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !