Western Co-Op Hotel&Residence Dongdaemun din Seoul

77-2 ULJIRO-5GA, JUNG-GU

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Western Co-Op Hotel&Residence Dongdaemun.

Detalii cazare

Western Coop Residence Dongdaemun cu cele 3 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Seul. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Folosiți cu curaj facilitățile hotelului, cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, servicii poştale, 24-ore recepţie, facilităţi pentru turişti cu handicap, expres check-in/check-out. Televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, oglindă, papuci pot fi găsite în anumite camere de oaspeți. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți centru de fitness. Descoperiți totul ce vă poate oferi orașul Seul, prin alegerea pentru punct de pornire acest hotel: Western Coop Residence Dongdaemun.

Nume cazare de la furnizor: Western Co-Op Hotel&Residence Dongdaemun 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Seoul?

1. Gimpo International (Seoul, Coreea de Sud)

17 km

2. Suwon Airport (Suwon, Coreea de Sud)

36 km

3. Incheon International (Seoul, Coreea de Sud)

50 km

4. Won Ju (Won Ju, Coreea de Sud)

85 km

Care sunt conditiile de intrare in Coreea de Sud?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp