Warwick San Francisco Hotel din San Francisco

GEARY STREET, 490

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Warwick San Francisco Hotel.

Detalii cazare

Situată la 400 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. Oaspeții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 5310 kilometru(i) de hotel. La 50 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 5632 kilometru(i) de hotel. Călătorii vor găsi aeroportul la 24140 kilometru(i). Unitatea de cazare este la 2574 kilometru(i) de port. Un total de 74 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Warwick San Francisco Hotel include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Pentru confortul oaspeţilor, această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care oaspeţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, Warwick San Francisco Hotel a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Warwick San Francisco Hotel se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Warwick San Francisco Hotel poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Warwick San Francisco Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de San Francisco?

1. Marin County (Sausalito, Statele Unite ale Americii / SUA)

13 km

2. Oakland Intl (Oakland, Statele Unite ale Americii / SUA)

19 km

3. San Francisco Intl (San Francisco, Statele Unite ale Americii / SUA)

19 km

4. Buchanan Fld (Concord, Statele Unite ale Americii / SUA)

37 km

5. Novato (Novato, Statele Unite ale Americii / SUA)

41 km

6. Napa County (Napa, Statele Unite ale Americii / SUA)

49 km

7. Livermore (Livermore, Statele Unite ale Americii / SUA)

52 km

8. San Jose Mnpl (San Jose, Statele Unite ale Americii / SUA)

62 km

9. Sonoma County (Santa Rosa, Statele Unite ale Americii / SUA)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp