Wanda Vista Changsha din Changsha

Changsha, China, China

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Wanda Vista Changsha.

Detalii cazare

Perfect pentru familii, acest hotel uimitor este localizat în Changsha County. Situată la 1. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi aeroportul la 4. 6 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 424 camere. Această reşedinţă a fost ridicată în anul 2011. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Recepţia oferă servicii 24 de ore. Clienţii se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul proprietăţii. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, cei care stau în această clădire pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Această reşedinţă oferă o gamă deosebită de opţiuni de luat masa pentru a veni în întâmpinarea nevoilor tuturor oaspeţilor.

Nume cazare de la furnizor: Wanda Vista Changsha 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Changsha?

1. Changsha Airport (Changsha, China)

23 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!