Waldorf Astoria Lusail din Doha

Damsa Boulevard -Entertainment City PO Box 14235

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Waldorf Astoria Lusail.

Detalii cazare

Acest hotel uimitor se află în Doha. Un total de 429 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Cei care stau în această clădire pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la această reşedinţă care asigură accesul cu scaune cu rotile şi care dispune de o serie de camere recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Există o parcare. Călătorii care stau la acest hotel pot profita de facilităţile de relaxare disponibile la această proprietate. Există un program complet de activităţi organizate ideale pentru cei pasionaţi de sport şi pentru cei care vor să se bucure de o şedere activă. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Waldorf Astoria Lusail 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Doha?

1. Doha Intl (Doha, Qatar)

16 km

Care sunt conditiile de intrare in Qatar?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp