Waldorf Astoria Edinburgh-The Caledonian din Edinburgh

TripAdvisor, nota 4.5

Princes Street, Edinburgh

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Waldorf Astoria Edinburgh-The Caledonian.

Detalii cazare

Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 4988 kilometru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 6759 kilometru(i) de pârtii. Există stații de transport în comun la 1000 kilometru(i) distanță. Proprietatea se află la 6115 kilometru(i) de cea mai apropiată plajă. Călătorii vor găsi aeroportul la 9800 kilometru(i). Un total de 241 camere de oaspeți sunt disponibile în incintă. Această reşedinţă s-a bucurat de renovare în anul 2012. În plus, accesul Wi-Fi este disponibil în spaţiile comune ale proprietăţii. Această proprietate oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. La acest hotel, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Toți oaspeții care stau la această proprietate și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. The Caledonian Edinburgh Curio Collection Hilton este loial practicilor durabile ecologice. Vizitatorii se pot destinde şi îşi pot reîncărca bateriile la facilităţile de întreţinere şi relaxare ale reşedinţei. Această unitate de cazare se mândreşte cu faptul că oferă o gamă variată de facilităţi de luat masa, unde oaspeţii pot savura specialităţi culinare delicioase. Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort. Opţiunea gastronomică a proprietăţii îi va încânta pe vizitatori cu o bucătărie rafinată şi cu o ambianţă fermecătoare. The Caledonian Edinburgh Curio Collection Hilton oferă o gamă variată de activităţi şi opţiuni de divertisment ideale pentru cei care iubesc să facă sport sau care doresc pur şi simplu să se bucure mişcare în aer liber. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: The Caledonian Edinburgh Curio Collection Hilton 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Edinburgh?

1. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

9 km

2. Airport (Dundee, Marea Britanie)

56 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

76 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp