Vp Plaza Espana Design din Madrid

De España, 5

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vp Plaza Espana Design.

Detalii cazare

Situat la 1100 kilometru(i) de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Proprietatea se află la câțiva pași de principalele zone de distracție. La 80 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Călătorii vor găsi aeroportul la 13700 kilometru(i). Această proprietate dispune de 214 unităţi de cazare. Această proprietate a fost realizată în anul 2018. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot profita de conexiunea Wi-Fi în spaţiile publice ale VP Plaza España Design. Călătorii pot contacta recepţia în orice moment al zilei. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Totodată, această unitate de cazare a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Oaspeţii care stau la VP Plaza España Design pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Această proprietate se mândreşte cu gama largă de facilităţi de întreţinere şi relaxare oferite, ideale pentru destindere şi pentru menţinerea unui corp sănătos şi în formă. VP Plaza España Design poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Vp Plaza Espana Design 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Madrid?

1. Barajas (Madrid, Spania)

13 km

Care sunt conditiile de intrare in Spania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică