Vitality Hotel Punta din Kvarner

SESTAVINE, 17

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vitality Hotel Punta.

Detalii cazare

Situată la 500 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Există stații de transport în comun la 1000 kilometru(i) distanță. Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de hotel. Unitatea de cazare dispune de un total de 289 dormitoare. Vitality Hotel Punta a fost complet renovat în anul 2012. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Vizitatorii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. La această unitate de cazare, spaţiile comune sunt accesibile cu scaune cu rotile. Această proprietate a fost concepută cu un efort activ de a adera la cele mai stricte standarde ecologice şi a dobândit certificarea . Toți oaspeții care stau la această proprietate pot profita de serviciul de transfer la aeroport. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, călătorii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Reşedinţa dispune de facilităţi de afaceri funcţionale, ideale pentru călătorii de afaceri. null Oferta variată de divertisment oferită la Vitality Hotel Punta asigură faptul că oaspeţii săi se vor bucura din plin de şedere. Clienţii se pot delecta cu o gamă largă de feluri de mâncare pline de savoare servite la hotel. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Vitality Hotel Punta 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Kvarner?

1. Mali Losinj (Mali Losinj, Croatia)

9 km

2. Pula (Pula, Croatia)

61 km

3. Rijeka (Rijeka, Croatia)

77 km

4. Zadar (Zadar, Croatia)

82 km

Care sunt conditiile de intrare in Croatia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !