Vista Playa De Oro All Inclusive din Manzanillo

K.M 15.5 CARRETERA MANZANILLO-CIHUATLÁN

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vista Playa De Oro All Inclusive.

Detalii cazare

Situată la 5. 0 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 3. 2 kilometru(i) de unitatea de cazare. Hotelul este la 3. 0 kilometru(i) de principalele stații de transport public. Proprietatea se află la 50 metri de cea mai apropiată plajă. Acest hotel dispune de 230 camere de oaspeți. Vista Playa de Oro All Inclusive a fost complet recondiţionat în anul 2015. Conexiunea Wi-Fi la internet este disponibilă pentru un plus de confort şi comoditate. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Această proprietate nu oferă paturi suplimentare la cerere. Incinta oferă spaţii publice uşor accesibile. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Hotelul oferă un program de divertisment şi activităţi de petrecere a timpului liber pentru un plus de comoditate la îndemâna oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Vista Playa De Oro All Inclusive 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Manzanillo?

1. Manzanillo (Manzanillo, Mexic)

20 km

2. Colima (Colima, Mexic)

84 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !