Villas Arqueologicas Cholula din Puebla

2 PONIENTE, 601

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Villas Arqueologicas Cholula.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător se află în Puebla. Poziționat la 1000 metri de centrul orașului, hotelul asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. Villas Arqueologicas Cholula dispune de un total de 43 dormitoare. Această unitate de cazare s-a bucurat de renovare în anul 2007. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Pentru confortul oaspeţilor, Villas Arqueologicas Cholula oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Din nefericire, nu există camere în care vizitatorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Oaspeţii cu mobilitate redusă se pot caza la Villas Arqueologicas Cholula, care dispune de o serie de camere de oaspeți recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Toți cei care stau în această unitate de cazare și care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare din incintă. Villas Arqueologicas Cholula se bucură de facilităţi funcţionale de business, ideale pentru călătorii de afaceri. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Villas Arqueologicas Cholula 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Puebla?

1. Huejotsingo (Puebla, Mexic)

14 km

2. Juarez Intl (Mexico City, Mexic)

91 km

Care sunt conditiile de intrare in Mexic?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !