Village Hotel Albert Court By Far East Hospitality din Singapore

180 ALBERT STREET, 180 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Village Hotel Albert Court By Far East Hospitality.

Detalii cazare

Village Hotel Albert Court by Far East Hospitality este o alegere populară între călători în orașul Singapore, fi că descoperiți acest oraș sau sunteți doar în trecere. Oferind o varietate de servicii și facilități, acest hotel vă furnizează totul să aveți un somn cu o noapte plăcută. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, magazin de proximitate, curăţenie zilnică, servicii taxi sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă dulap, prosoape, papuci, televizor ecran plat, oglindă pentru a asigura o noapte liniștită. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ cadă fierbinte, centru de fitness, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Comoditatea și comfortul face ca Village Hotel Albert Court by Far East Hospitality să fie alegerea perfectă pentru sejurul dvs. în Singapore.

Nume cazare de la furnizor: Village Hotel Albert Court By Far East Hospitality 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Singapore?

1. Seletar (Singapore, Singapore)

12 km

2. Changi (Singapore, Singapore)

16 km

3. Sultan Ismail (Johor Bahru, Malaezia)

42 km

4. Kidjang (Tanjung Pinang, Indonezia)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Singapore?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !