Villa Regalido din Arles

Avenue Frédéric Mistral, 118

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Villa Regalido.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil se află în Fontvieille. Situată la 10 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 10. 0 kilometru(i) de proprietate. Clienții vor găsi numeroase stații de transport public la o distanță de 1. 0 kilometru(i). Clienții vor găsi aeroportul la 45. 0 kilometru(i). null Villa Regalido a fost complet recondiţionat în anul 2009. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Villa Regalido oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această unitate de cazare. Există o parcare la Villa Regalido. Oaspeţii se pot bucura de o masă delicioasă la restaurantul proprietăţii. Călătorii pot alege să se răsfeţe la facilităţile de întreţinere disponibile în proprietate. Villa Regalido poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Villa Regalido 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Arles?

1. Garons (Nimes, Franta)

23 km

2. Caumont (Avignon, Franta)

24 km

3. Provence (Marsilia, Franta)

51 km

4. Mediterranee (Montpellier, Franta)

62 km

Care sunt conditiile de intrare in Franta?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp