Villa Mata din Ios-oras / Chora

TripAdvisor, nota 5.0

Yialos Beach, Ios

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Villa Mata.

Detalii cazare

Acest hotel nepretențios se află în Port Area. Situată la 800 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Călătorii se bucură de un acces ușor la mijloacele de transport public. Cea mai apropiată plajă se află la 50 metri de hotel. Hotelul este la 200 metri de port. Oaspeţii se vor bucura de un sejur liniştitor şi odihnitor la Villa Mata deoarece există un total de 10 camere. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2020. Villa Mata include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. Acest hotel nu dispune de o recepţie deschisă 24 de ore. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Totodată, Villa Mata a efectuat îmbunătăţiri considerabile cu scopul de a reduce impactul său asupra mediului, deţinând certificarea . Există facilităţi şi servicii de afaceri puse la dispoziţia oaspeţilor pentru un plus de confort.

Nume cazare de la furnizor: Villa Mata 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Ios-oras / Chora?

1. Paros (Parikia / Paros Town, Grecia)

34 km

2. Santorini (Fira / Thira, Grecia)

39 km

3. Apt (Naxos oras/Chora, Grecia)

40 km

4. Mykonos (Mykonos oras, Grecia)

78 km

5. Dimitrios Vikelas (Syros Island, Grecia)

82 km

6. Milos (Milos, Grecia)

88 km

7. Astypalea Island (Astypalea Island, Grecia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Grecia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică