Villa Maly Boutique Hotel din Luang Prabang

75, Oupalath Khamboua Road, Ban That Luang Village

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Villa Maly Boutique Hotel.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Luang Prabang, Villa Maly vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Personalul vă urează bun venit cu ospitalitate și vă ghidează când sunteți la Villa Maly. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, prosoape, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți piscină exterioară, spa, masaj, grădină. Pentru un serviciu de încredere și un personal profesionist, Villa Maly vă îndeplinește la maxim gusturile.

Nume cazare de la furnizor: Villa Maly Boutique Hotel 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Luang Prabang?

1. Luang Prabang (Luang Prabang, Laos)

3 km

2. Sayaboury (Sayaboury, Laos)

83 km

3. Oudomxay (Oudomxay, Laos)

89 km

Care sunt conditiile de intrare in Laos?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!