Villa Csonka By Hotel Privo din Targu Mures

STR. GHEORGHE DOJA, 27

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Villa Csonka By Hotel Privo.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este în Targu Mureş. Poziționată chiar în centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 1 metri, călătorii vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 10 metri de hotel. Oaspeții vor găsi aeroportul la 13 metri. Proprietatea este la 12 metri de port. Cu un număr redus de doar 6 camere de oaspeți, această reşedinţă este foarte convenabilă pentru un sejur liniştit. Hotelul oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. În plus, incinta oferă servicii de recepţie pe durata întregii zile. Din nefericire, nu există camere de oaspeţi în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Villa Csonka by Hotel Privo. Toți cei care stau în această unitate de cazare pot ajunge cu uşurinţă la aeroport graţie serviciului de transfer care le este pus la dispoziţie. Villa Csonka by Hotel Privo dispune de toate serviciile şi facilităţile necesare pentru un eveniment de afaceri reuşit. Opţiunile de luat masa disponibile vin să completeze în mod armonios şederea oaspeţilor. Vizitatorii care stau în această reşedinţă pot profita de facilităţile de relaxare disponibile la această proprietate. Vizitatorii se pot revitaliza după o zi lungă de muncă sau de vizitat oraşul cu o masă delicioasă savurată la una dintre opţiunile culinare ale proprietăţii. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Villa Csonka By Hotel Privo 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Targu Mures?

1. Tirgu Mures (Targu Mures, Romania)

12 km

2. Cluj Napoca (Cluj-Napoca, Romania)

71 km

3. Sibiu (Sibiu, Romania)

89 km

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !