Vile-Terme Krka din Piran

Strunjan 148, 148

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vile-Terme Krka.

Detalii cazare

Cuibărită la 1. 2 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 1. 2 kilometru(i), clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Cea mai apropiată plajă se află la 100 metri de proprietate. Acest hotel dispune de 46 camere de oaspeți. Vizitatorii pot profita în spaţiile publice de conexiune Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există camere în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Există o parcare la Vile - Terme Krka. Călătorii pot apela la serviciul de transfer la aeroport. Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot destinde şi refugia de rutina de zi cu zi în cadrul facilităţilor de relaxare puse la dispoziţie aici. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Vile-Terme Krka 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Piran?

1. Portoroz (Portoroz, Slovenia)

6 km

2. Ronchi Dei Legionari (Trieste, Italia)

33 km

3. Pula (Pula, Croatia)

74 km

4. Rijeka (Rijeka, Croatia)

83 km

5. Marco Polo (Venetia, Italia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !