Vila Perla Marii din Costinesti

Costinesti, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vila Perla Marii.

Detalii cazare

Localizare: Vila Perla Marii este pozitionata in noul cartier de vile al statiunii Costinesti, pe strada Talazului nr.12. Renovata in 2008, vila Perla Marii este situata la 200 de metri de mare si ofera peste 100 de locuri de cazare in camere duble. Vila Perla Marii dispune de incalzire solara.

Facilitati camere: Toate cele 50 de camere au in dotare mobilier nou, baie cu dus, geamuri termopan, frigo-bar si TV la cerere, in limita disponibilului.

Faciltati vila: Vila dispune de bar, parcare, terasa agrement, loc de joaca pentru copii. Posibilitati de inchiriere miniscuter - apa, plimbari pe mare. Vila are incalzire solara. Masa se poate servi la terasa Vilei Haris ( distanta ~ 350m) sub forma de meniu fix sau la terasa Vilei Tiberius (distanta ~ 150 m) sub forma de bonuri valorice.


Localizare: strada Talazului nr.12, Costinesti, Constanta, 907090

Nume cazare de la furnizor: Vila Perla Marii (Mihai Si Cornelia Ii) 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp