Vila Nr. 7 din Neptun

Neptun, Constanta, Litoral Marea Neagra, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vila Nr. 7.

Detalii cazare

  Descriere: Vila 7 este situata in statiunea Neptun- Olimp, in imediata vecinatate a hotelurilor Arad si Cocor , la 50 m de plaja. Vila a fost renovata complet. Facilitati vila: 8 locuri de parcare, curte gazonata, cu vegetatie abundenta, loc de joaca pentru copii, gratar si mobilier de terasa (foisoare). Facilitati apartamente (apt. nr. 1,2,3,4 – parter si apt. nr. 5,7 – etaj): camera de zi cu doua canapele extensibile (cu exceptia apartamentului 7, care are o singura canapea extensibila si un fotoliu), aer conditionat, TV – cablu, dormitor cu pat dublu, baie cu dus, bucatarie dotata cu mobilier nou, frigider, aragaz, vesela,  cuptor cu microunde, cafetiera, 2 balcoane, centrala termica proprie pentru incalzire si apa calda, sistem de supraveghere video.
Capacitatea maxima de cazare este de 3 persoane (2 adulti + 1 copil sau 3 adulti).   IN CAZUL IN CARE SE VOR PREZENTA MAI MULTE PERSOANE DECAT CELE INSCRISE PE VOUCHER, TURISTII NU VOR FI CAZATI !!! Taxa de statiune nu este inclusa si se achita la sediul agentiei Paralela45 Turism – Agentia Neptun.

Nume cazare de la furnizor: Vila 7 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp