Vila Crocus din Poiana Brasov

Poiana Brasov, Brasov, Transilvania, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vila Crocus.

Detalii cazare

Profil: Relaxare Localizare: Pensiunea Crocus se afla in statiunea internationala Poiana Brasov, renumita pentru sporturile de iarna. Info: Pensiunea este situata la o altitudine de 1020 m, in apropierea partiilor de schi si a principalelor mijloacelor de transport pe cablu.  Camere: Unitatea pune la dispozitia turistilor sai 26 de camere (6 apartamente, 3 camere de tip family, 17 camere duble). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV, uscator de par, minibar, acces la Wi-fi si seif. Servicii de masa: Restaurantul este amenajat in stil rustic. Servicii gratuite: internet wireless, receptie deschisa 24h, informatii turistice, rezervari taxi, parcare, terasa de vara Servicii cu plata: servicii telefonice, transfer aeroport, sauna, instructor schi / tenis Acces animale: Nu este permis. Atractii in zona: practicarea sporturilor de iarna pe partiile cu diferite grade de dificultate, fiind asigurat transportul cu mijloace de transport pe cablu; Biserica de lemn, drumetii montane in Masivul Postavarul, Centrul de Echitatie Facilitati copii: Copiii cu varsta pana in 7 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun daca nu se solicita pat suplimentar. Exista si un teren de joaca pentru copii.

Nume cazare de la furnizor: Crocus 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp