Vila Alexandra din Poiana Brasov

Poiana Brasov, Brasov, Transilvania, Romania

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vila Alexandra.

Detalii cazare


Camere: Vila Alexandra este situata in Poiana Brasov, avand dotari de 3 stele (25 camere duble de cazare si 4 apartamente pentru cazare). 
Situare: Vila Alexandra este amplasata in centrul statiunii Poiana Brasov, in imediata vecinatate a hotelului Alpin. 
Restaurant: Vila Alexandra are in dotare un bar si un restaurant cu specific romanesc, renumit in Poiana Brasov. Restaurantul ,,La Pocalul de Aur' este situat in incinta Pensiunii Alexandra si functioneaza din anul 2003 sub aceasta denumire. Restaurantul are o capacitate de 97 de locuri in interior si o terasa exterioara cu 40 locuri. Restaurantul dispune de parcare pentru oaspeti si de un spatiu dedicat gazduirii de evenimente diverse. Restaurantul ofera o gama variata de preparete din bucataria romaneasca. Meniul este diversificat si cuprinde peste 100 de preparate culinare. O mare parte a produselor provine din ferma proprie, asigurand astfel clientilor preparate de calitate si mereu proaspate.
Facilitati: Vila Alexandra din Poiana Brasov dispune de locuri proprii de parcare in incinta unitatii, sala de conferinta si de evenimente speciale, cu o capacitate 60 de locuri, bar de zi, sala de mic dejun, sauna si internet wireless in spatiile comune. 


Nume cazare de la furnizor: Alexandra 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp