Vienna House Ernst Leitz Hotel Wetzlar din Frankfurt

Am Leitz Park, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vienna House Ernst Leitz Hotel Wetzlar.

Detalii cazare

Poziționată la 2. 5 kilometru(i) de centrul orașului, proprietatea asigură un acces ușor înspre tot ce are de oferit această destinație. La 100 metri, clienții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 129 unități de cazare sunt disponibile pentru confortul oaspeţilor. Anul construcţiei acestui hotel este 2018. Spaţiile comune ale proprietăţii includ conexiune Wi-Fi la internet. Oaspeţii sunt întâmpinaţi în foaierul cu servicii de recepţie 24h din 24h. Spaţiile comune sunt potrivite pentru persoanele care utilizează scaune cu rotile. Vizitatorii pot profita de parcare. Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Mai multe facilităţi de conferinţă sunt puse la dispoziţia călătorilor de afaceri pentru confortul acestora. Salonul de luat masa îi invită pe toți cei care stau în această unitate de cazare să savureze feluri de mâncare delicioase într-o ambianţă elegantă. Clienţii se pot bucura de felurile de mâncare gustoase servite la restaurantul proprietăţii. Unele dintre aceste servicii ale Vienna House by Wyndham Ernst Leitz Hotel Wetzlar pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Vienna House By Wyndham Ernst Leitz Wetzlar 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Frankfurt?

1. Siegerland (Siegen, Germania)

36 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp