Victoria Square Apartments din Gold Coast

15 Victoria Avenue, 15

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Victoria Square Apartments.

Detalii cazare

Victoria Square Apartments este convenabil situat în zona populară Broadbeach. Oferind o varietate de servicii și facilități, locul de cazare vă pune la dispoziție toate cele necesare pentru un somn nocturn excelent. La locul de cazare profitați de depozitare bagaje, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, cameră de familie, facilităţi grătar. Toate camerele sunt concepute și decorate pentru ca oaspeții să se simtă ca acasă, iar unele camere au în dotare cadă cu hidromasaj, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, birou. Faceți o pauză după o zi lungă și folosiți centru de fitness, saună, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, spa. Descoperiți tot ceea ce orașul Gold Coast are de oferit alegând Victoria Square Apartments ca punctul dumneavoastră de pornire.

Nume cazare de la furnizor: Victoria Square Apartments 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Gold Coast?

1. Southport (Southport, Australia)

6 km

2. Coolangatta (Gold Coast, Australia)

17 km

3. Brisbane (Brisbane, Australia)

77 km

4. Lismore (Lismore, Australia)

90 km

5. Byron Gateway (Ballina, Australia)

90 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !