Vessel Inn Fukuyama-Eki Kitaguchi din Hiroshima

1-2-1 Marunouchi

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Vessel Inn Fukuyama-Eki Kitaguchi.

Detalii cazare

Oprițivă la Vessel Inn Fukuyama-eki Kitaguchi să descoperiți minunile orașului Hiroshima. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. Toate facilitățile necesare, inclusiv WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, servicii spălătorie, lift, sunt la dispoziția dvs. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, prosoape, acces internet (wireless), acces internet wireless (gratuit), camere nefumători. Bucurați-vă de facilitățile de recreere ale hotelului care includ masaj, înainte de a vă retrage în camera dvs. pentru bine meritata odihnă. Vessel Inn Fukuyama-eki Kitaguchi combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Hiroshima.

Nume cazare de la furnizor: Vessel Inn Fukuyama-Eki Kitaguchi 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Hiroshima?

1. Hiroshima Intl (Hiroshima, Japonia)

40 km

2. Okayama (Okayama, Japonia)

53 km

3. Takamatsu (Takamatsu, Japonia)

67 km

4. West Airport (Hiroshima, Japonia)

87 km

5. Matsuyama (Matsuyama, Japonia)

94 km

Care sunt conditiile de intrare in Japonia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp