Verano Resort din Sunshine Coast

283-285 Weyba Road, Noosaville, 283 - 285

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Verano Resort.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Sunshine Coast, Verano Resort vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Enumerând o listă largă de facilități, oaspeții vor găsi sejurul la acest loc de cazare ca unul comfortabil. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, Wi-Fi în zone publice, parcare auto, transfer hotel/aeroport, centru de afaceri. Conceput și decorat ca oaspeții să se simtă ca și acasă, iar unele camere au în dotare televizor ecran plat, camere nefumători, aer condiţionat, încălzire, balcon/terasă. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți cadă fierbinte, teren de golf (maxim la 3 km), piscină exterioară, spa, piscină (copii). Verano Resort combină ospitalitatea cu o ambianță plăcută pentru a vă face de neuitat sejurul în Sunshine Coast.

Nume cazare de la furnizor: Verano Resort 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Sunshine Coast?

1. Noosa (Noosa, Australia)

2 km

2. Tewantin (Tewantin, Australia)

4 km

3. Maroochydore (Sunshine Coast, Australia)

23 km

4. Gympie (Gympie, Australia)

37 km

5. Caloundra (Caloundra, Australia)

44 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?