V-Continent Beijing Parkview Wuzhou Hotel din Beijing

8 NORTH SIHUANZHONG ROAD, CHAOYANG DISTRICT, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul V-Continent Beijing Parkview Wuzhou Hotel.

Detalii cazare

Amplasat în Chaoyang, acest hotel uimitor este ideal pentru familii. Această proprietate dispune de 477 dormitoare confortabile. Această unitate de cazare a fost recondiţionată în anul 2007. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Călătorii se vor bucura de recepţia deschisă 24 de ore. Această unitate de cazare nu oferă paturi suplimentare la cerere. Această unitate de cazare oferă o gamă largă de experienţe culinare. Oferta de întreţinere şi relaxare din proprietate asigură servicii de primă clasă de revigorare şi destindere. Vizitatorii vor aprecia cu siguranţă gama largă de opţiuni de divertisment şi serviciile sau facilităţile de petrecere a timpului liber care le sunt puse la dispoziţie. Opţiunea gastronomică a proprietăţii îi va încânta pe vizitatori cu o bucătărie rafinată şi cu o ambianţă fermecătoare.

Nume cazare de la furnizor: V-Continent Beijing Parkview Wuzhou Hotel 5*****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Beijing?

1. Capital Intl (Beijing, China)

19 km

2. Nanyuan Apt (Beijing, China)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !