Urban Style By Front One din Bandar Lampung

Jl. Jend. Ahmad Yani No. 999

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Urban Style By Front One.

Detalii cazare

Urban Style by Front One este perfect situat atât pentru oaspeții sosiți în scop de afaceri cât și pentru cei veniți la relaxare în Bandar Lampung. Locul de cazare oferă un înalt standard de servicii și dotări pentru a satisface cerințele individuale ale tuturor turiștilor. La locul de cazare puteți găsi Wi-Fi în zone publice, parcare auto, transfer hotel/aeroport. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, ness gratuit, ceai gratuit, oglindă, papuci pentru a asigura o noapte liniștită. Locul de cazare oferă diferite posibilități de recreere. Staff prietenos, facilități extraordinare și situarea în apropierea a tot ceea ce poate oferi orașul Bandar Lampung sunt trei motive întemeiate pentru a alege ca sejurul dumneavoastră să fie la Urban Style by Front One.

Nume cazare de la furnizor: Urban Style By Front One 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Bandar Lampung?

1. Branti (Bandar Lampung, Indonezia)

24 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !