Unite Hotel din Taipei

No.36, Nung-An St., ZhongShan Dist.Taipei. Taiwan

fara imagine

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Unite Hotel.

Detalii cazare

Alegeți-vă un sediu central în Taipei, Unite Hotel vă pune la dispoziție toate reperele importante ce poate oferi acest oraș, doar imediat după ce ați ieșit din clădire. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. La hotel puteți găsi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, băcănie cu livrare, servicii poştale, servicii taxi. Camerele de oaspeți sunt concepute în așa fel să vă ofere un nivel optim de confort cu un decor ospitalier iar unele oferă dotări plăcute cum ar fi televizor ecran plat, baie suplimentară, toaletă suplimentară, covoare, ness gratuit. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi masaj. Unite Hotel este o alegere excelentă de unde puteți explora Taipei sau simplu să vă relaxați și să vă reîntineriți.

Nume cazare de la furnizor: Unite Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taipei?

1. Song Shan (Taipei, Taiwan)

2 km

2. Taiwan Taoyuan Intl (Taipei, Taiwan)

29 km

Care sunt conditiile de intrare in China?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică