Uniq Hotel Yogyakarta din Yogyakarta

Jalan Magelang Km. 1 No. 61, Karangwaru, Tegalrejo

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Uniq Hotel Yogyakarta.

Detalii cazare

Uniq Hotel Yogyakarta cu cele 2 stele vă oferă comfort și comoditate fie că sunteți în călătorie de afaceri, fie că vă petreceți vacanța în Yogyakarta. Hotelul vă oferă o gamă largă de facilități pentru a vă asigura că veți avea o ședere plăcută. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, securitate 24-ore, curăţenie zilnică, 24-ore recepţie, depozitare bagaje sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, aşternuturi, prosoape, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători pentru a asigura o noapte liniștită. Faceți o pauză după o ziuă lungă și folosiți grădină. O atmosferă de ospitalitate și un serviciu excelent este ceea la ce vă puteți aștepta în timpul sejurului dvs. la Uniq Hotel Yogyakarta.

Nume cazare de la furnizor: Uniq Hotel Yogyakarta 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Yogyakarta?

1. Adisutjipto (Yogyakarta, Indonezia)

8 km

2. Adi Sumarmo (Solo City, Indonezia)

51 km

3. Achmad Uani (Semarang, Indonezia)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Indonezia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp