Uni Youth Hostel din Maribor

VOLMERJEV PREHOD, 7

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Uni Youth Hostel.

Detalii cazare

Acest hotel agreabil este localizat în Maribor. Situată la 10 metri de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Unitatea de cazare se află la 5. 0 kilometru(i) de pârtii. La 200 metri, oaspeții vor găsi legături de transport pentru a putea descoperi mai ușor zona. Un total de 55 camere sunt disponibile la UNI youth hostel pentru confortul oaspeţilor. Această reşedinţă a fost recondiţionată în anul 1999. Cei care stau la această reşedinţă pot rămâne la curent cu noutăţile graţie accesului Wi-Fi. UNI youth hostel oferă servicii de recepţie 24h din 24h. UNI youth hostel nu oferă paturi suplimentare la cerere. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Oaspeţii care stau la această reşedinţă pot profita de serviciul de transfer care le este pus la dispoziţie. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Uni Youth Hostel 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Maribor?

1. Edvard Rusjan (Maribor, Slovenia)

9 km

2. Graz (Graz, Austria)

50 km

3. Pleso (Zagreb, Croatia)

96 km

4. Joze Pucnik (Ljublijana, Slovenia)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Slovenia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !