U Studios Paraparaumu Beach din Wellington

7/13 Seaview Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul U Studios Paraparaumu Beach.

Detalii cazare

Acest motel încântător este în Paraparaumu. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 230 metru(i) de proprietate. Cea mai apropiată plajă se află la 240 metri de unitatea de cazare. Vizitatorii se vor bucura de o şedere liniştită şi odihnitoare în incintă, deoarece există un total de 10 camere. Ca urmare a atenţiei constante acordate calităţii, această proprietate a fost renovată integral în anul 2018. Călătorii pot profita de conexiunea Wi-Fi peste tot în incintă. U Studios Paraparaumu Beach nu oferă servicii de recepţie de 24 de ore. Dacă călătorii solicită, aceştia pot beneficia de paturi suplimentare în dormitoare. nullCălătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la U Studios Paraparaumu Beach. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: U Studios Paraparaumu Beach 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Wellington?

1. Paraparaumu (Paraparaumu, Noua Zeelanda)

1 km

2. Wellington (Wellington, Noua Zeelanda)

50 km

3. Masterton (Masterton, Noua Zeelanda)

54 km

4. Palmerston North (Palmerston North, Noua Zeelanda)

83 km

5. Koromiko (Picton, Noua Zeelanda)

98 km

Care sunt conditiile de intrare in Noua Zeelanda?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !