Tascherhof din Zermatt

Bahnhofplatz, NA

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tascherhof.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător, care se găsește în Tasch, este o opțiune perfectă pentru familii. Situat la 50 metri de centrul orașului, hotelul permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Hotelul este la 6. 0 kilometru(i) de principalele zone de distracție. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de unitatea de cazare. Unitatea de cazare se află la 6. 0 kilometru(i) de pârtii. Vizitatorii vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Typically Swiss Hotel Täscherhof dispune de un total de 23 camere. Această unitate de cazare a fost ridicată în anul 2010. Proprietatea oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Recepţia nu este deschisă pe durata întregii zile. Paturile suplimentare nu sunt disponibile în această reşedinţă. Spaţiile comune ale incintei sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Călătorii care sosesc cu maşina vor aprecia parcarea disponibilă la Typically Swiss Hotel Täscherhof. Cei care stau în această clădire pot profita de facilităţile de relaxare disponibile aici. Iubitorii de gastronomie vor aprecia opţiunile culinare pline de rafinament, menite să satisfacă gusturile tuturor călătorilor. Hotelul oferă divertisment croit pe măsura nevoilor oaspeţilor. Unele dintre aceste servicii pot presupune costuri suplimentare.

Nume cazare de la furnizor: Typically Swiss Hotel Tascherhof 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Zermatt?

1. Sion (Sion, Elvetia)

37 km

2. Corrado Gex Airport (Aosta, Italia)

47 km

3. Malpensa (Milano, Italia)

87 km

4. Agno (Lugano, Elvetia)

87 km

5. Megeve (Megeve, Franta)

90 km

6. Belp (Berna, Elvetia)

95 km

7. Caselle (Torino, Italia)

97 km

Care sunt conditiile de intrare in Elvetia?

Sarbatorim 28 de ani de aventuri si excelenta in turism !