Tropical Heritage Cairns din Cairns

8 Minnie Street, 8

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tropical Heritage Cairns.

Detalii cazare

Opriți-vă la Tropical Heritage Cairns să descoperiți minunile din Cairns. Pentru oaspeții săi locul de cazare oferă o gamă largă de servicii și dotări proiectate să vă asigure confort și comoditate. La locul de cazare profitați de WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, laundromat, servicii taxi, servicii bilete. Concepute pentru confort, unele camere de oaspeți oferă televizor ecran plat, acces internet (wireless), camere nefumători, aer condiţionat, birou pentru a asigura o noapte liniștită. Atmosfera liniștită de la locul de cazare se extinde și la facilitățile de recreere ale acestuia care includ piscină exterioară, spa, grădină. Tropical Heritage Cairns combină ospitalitatea caldă cu o ambianță plăcută pentru a face sejurul dumneavoastră în Cairns de neuitat.

Nume cazare de la furnizor: Heritage Cairns Hotel 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Cairns?

1. Cairns (Cairns, Australia)

4 km

2. Mareeba (Mareeba, Australia)

39 km

3. Innisfail (Innisfail, Australia)

75 km

Care sunt conditiile de intrare in Australia?

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!