Tribe Phnom Penh Post Office Square din Phnom Penh

No 47 Corner ST 01 and ST 94 Village 9 Sangat Wat

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Tribe Phnom Penh Post Office Square.

Detalii cazare

Călătorii vor găsi aeroportul la 10. 0 kilometru(i). TRIBE Phnom Penh Post Office Square numără un total de 260 dormitoare. TRIBE Phnom Penh Post Office Square include conexiune Wi-Fi la internet în toate spaţiile publice şi în camerele de oaspeţi. TRIBE Phnom Penh Post Office Square oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. TRIBE Phnom Penh Post Office Square oferă spaţii publice uşor accesibile şi dispune de 3 dormitor recomandat persoanelor cu dizabilităţi. Oaspeţii care sosesc cu maşina îşi pot lăsa vehiculul în spaţiul de parcare al unităţii de cazare.  Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa din incintă. Oferta culinară a proprietăţii are reputaţia de a se bucura de o bucătărie excelentă şi de un serviciu de primă clasă. Facilităţile de conferinţă sunt incluse la acest hotel. Unele dintre serviciile menţionate anterior pot fi contra cost.

Nume cazare de la furnizor: Tribe Phnom Penh Post Office Square 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Phnom Penh?

1. Pochentong (Phnom Penh, Cambodgia)

9 km

Care sunt conditiile de intrare in Cambodgia?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp