Treasure Island din Las Vegas

SOUTH LAS VEGAS BOULEVARD, 3300

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Treasure Island.

Detalii cazare

Clienții vor face doar câțiva pași până la mijloacele de transport public. Clienții vor găsi aeroportul la 4. 9 kilometru(i). Această unitate de cazare dispune de 80 dormitoare confortabile. Această reşedinţă s-a bucurat de renovare în anul 2006. Reşedinţa oferă conexiune Wi-Fi la internet în incintă. Având în vedere că această proprietate dispune de o recepţie deschisă 24 de ore, oaspeţii sunt mereu bineveniţi. Din nefericire, nu există dormitoare în care călătorii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. nullExistă o parcare. Această proprietate este dedicată respectării practicilor durabile ecologice. Dacă simt nevoia să fie răsfăţaţi, călătorii pot profita de facilităţile de întreţinere care le sunt puse la dispoziţie. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot folosi facilităţile de întâlnire ale reşedinţei. Călătorii se pot bucura de mâncăruri încântătoare la salonul de luat masa al proprietăţii. Oferta variată de divertisment pusă la dispoziţie în această unitate de cazare garantează faptul că oaspeţii săi se vor bucura de o şedere deosebit de plăcută. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Treasure Island-Ti Las Vegas Hotel&Casino 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Las Vegas?

1. Mccarran Intl (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

4 km

2. North Air Term (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

9 km

3. Henderson Executive (Las Vegas, Statele Unite ale Americii / SUA)

16 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp