Travelodge Perth Central din Perth

18 Dundee Road

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Travelodge Perth Central.

Detalii cazare

Acest hotel confortabil este localizat în Perth. Oaspeții vor găsi aeroportul la 30. 8 kilometru(i). Această reşedinţă dispune de 41 camere de oaspeți. Această reşedinţă a fost renovată complet în anul 2016. În plus, în proprietate este disponibil accesul Wi-Fi. Această unitate de cazare oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. Din nefericire, nu există camere în care clienţii să poată solicita un pat suplimentar pentru cei mici. Travelodge Perth Central furnizează parcare pentru comoditatea oaspeţilor. Acestui hotel i-a fost acordată certificarea . Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Travelodge Perth Central 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Perth?

1. Airport (Dundee, Marea Britanie)

24 km

2. Edinburg (Edinburgh, Marea Britanie)

49 km

3. Glasgow Intl (Glasgow, Marea Britanie)

86 km

Care sunt conditiile de intrare in Marea Britanie?

Hidden Gems - Ghidul tău către aventura autentică

Chat on Whatsapp

Chat on Whatsapp